top of page
esküvő fotós
A fotózást -mint oly sok mindenkit, engem is már gyerekkoromban elbűvölt. Először csak egy kis automata gép, majd jöttek a tükrösök, melybe magam fűztem a filmeket és magam hívtam elő őket. Egy kis sötét szoba, ahol a várázslat megtörtént. Az emlékekből negatív, majd képek lettek, először csak kicsik, aztán egyre nagyobbak, -vannak amiket még ma is őrzök. És a vegyszerek illata mely úgy belém ívódott.

És jöttek az autóversenyek, először csak a közelben, majd távolabb és külhonban is. Csodás érzés volt a képeimet egy újság vagy egy könyv lapjain látni, majd focit fotózni és tudni, hogy minden rajongó látni fogja őket, mire a bíró utóljára fúj a sípjába.

De valami még hányzott és ez az emberek fotózása. Imádom az érzelmeket, a pillanatokat megörökíteni, esküvőkön, keresztelőn, szülinapon ugyanúgy mint sporteseményeken. 
Mivel a jó pap is holtig tanul én is folyamatosan képzem magam, olvasok, kikérem azok véleményet akikre felnézetek... 

De legtöbbet azoktól tanulok akiket lefényképezek, hisz minden fotózás, - mintahogy minden ember is különbözik, mind egy-egy kihívás, melynek meg kell feleni. Az érzés amikor megmutatom a gép kijelzőjén, a rácsodálkozás,   " Ez tényleg én vagyok?" A mosoly, a rácsodálkozás, az öröm- mi másért is lehet csinálni? Vannak akiket innen ismerek és vannak akik azért keresnek meg mert ismernek. Kérlek lapozd át galériámat, ha megtetszettek képeim keress meg te is.
bottom of page